Close
ECHIPA

Transformarea digitală este mai importantă ca niciodată, iar ea declanșează o adevărată revoluție și în sectorul financiar.

Vremurile contabilității pe hârtie și a calculelor în Excel încep să apună,

iar Finaxia este în fruntea adoptării de noi tehnologii în contabilitatea digitală.

Misiunea noastră:

Munca repetitivă, ceea ce putem pune în tipare, automatizăm, iar timpul rămas îl investim în cultivarea relațiilor cu clienții noștri, oferindu-le suport dedicat și adaptat. Oferim un mediu de lucru performant echipei noastre, orientat spre o relatie win-win.

Viziunea noastră:

susținem clientii să facă tranziția către digitalizare și să se bucure de ceea ce contabilitatea digitală are de oferit.

Ce găsești la noi?

Mai puține griji, siguranța că documentele tale sunt pe mâinile unor profesioniști și timp extra, pe care îl poți investi în firmă sau în momente speciale alături de oameni dragi ție.

Echipa FINAXIA oferă servicii financiar – contabile digitale, performante și personalizate, atât pentru a te sprijini în eficientizarea procesului operațional de bază, cât și pentru a suplini activitățile desfășurate de un eventual departament financiar intern al companiei tale. Oferim consultanță și suport permanent, punând la dispoziție soluții adaptate nevoilor specifice fiecărui client.

 

Asigurăm acces la platforma de contabilitate online FINAXIA, concepută să elimine documentele fizice și eventualele erori umane, să accelereze fluxul de lucru și să asigure transparență și continuitatea tuturor proceselor contabile – totul prin intermediul digitalizării și automatizării.

ALINA GOLDENBERG

BOARD

LAURENȚIU GUSU
BOARD

CRISTINA ROTARIU

BOARD

EDOUARD MILLOT

BOARD